Anti-slip pad

Код: 20811

Пазарна цена: 15.00 лв.  

7.00 лв.

Вие спестявате: 8.00 лв. (53%)
-53%
В наличност
10 ден

Иновационната подложка "Anti-slip pad" задържа:

· мобилни телефони;
· GPS навигационни системи;
· цигари и запалки;
· слънчеви очила;
· червило и др. козметика;
· химикалки;
· USB и MP3 плайъри
· монети;
· ключове и др.

Основни характеристики:

· не оставя никакви следи;
· напълно безопасен за здравето;
· може да се използва в кола (и други превозни средства); в къщи или на работното
място;
· лесно се почиства (само с хладка вода).

Препоръки:

* Не поставяйте хартия или плат върху Anti-slip pad.
* Не поставяйте Anti-slip pad върху въздушната възглавница.

Нано подложката...

Всички знаем, че говоренето по телефона по време на шофиране е много опасно и забранено, за което е необходимо да се използва handsfree за говорене по време на шофиране. Защо да не сложите телефона на удобно и видимо място за вас. Ако ви се наложи да говорите по телефона, когато шофирате, да видите кой ви звани и без да отделяте много от вниманието си да започнете разговора. Тогава ви е нужна подложка, за която можете да „залепите”( сложите ) вашият телефон и само с поглед да видите кой ви търси.

Идеалната за вас подложка, която се залепва лесно за различни предмети. Нейната специална структура, перфектно залепва към таблото в автомобила, на бюрото също можете да закрепите върху нея предметите, които искате и трябва да бъдат до вас по всяко едно време. Идеално задържа, без никакви лепила или магнити, вашия телефон, GPS система, MP3 плеър, очила, химикалка и каквото още се сетите, което трябва да бъде близо до вас по време на път. Удобна е също и за женските гримове – червило, огледало, сенките и други предмети се закрепят идеално към него. Достатъчно е само да я залепите на таблото и да поставите желаните предмети върху нея, и вече 100% сте сигурни, че и да карате агресивно и рязко да спирате, всичко ще е си там, където сте го оставили. Няма да се наложи после да търсите паднали предмети по пода или около педалите и нищо няма да излети през прозореца.
Това е вашият договор на който можете да се доверите на 100%!
Може да гледате на подложката като на договор – сега вашите ценни и любими предмети ще са в безопасност и добре закрепени, и винаги на една ръка разстояние. Подложката е като хамелеон. Можете да поставите подложката според цвета на тапицерията или таблото Ви, според цвета на купето или в цвета, който вие предпочитате. Можете да я намерите в много цветове, като се има в предвид двете групи нано подложки:
- „бъди различен“ – за тези, които ценят сливането на цветовете, дискретната елегантност, тапицерии в сиви цветове, предметите, които не се виждат толкова лесно:
- „бъди цветен“ – за тези, които обичат пълнотата на цветове, за тези, които искат да са различни, за ценителите на всички цветове:
Нано подложка – не променя цвета си или вида си, формата или свойствата си при ниски и високи температури, под въздействието на слънчеви лъчи или при температури по нулата. Водоустойчива и лесно се възстановява – само трябва е да я измиете с топла вода и той отново е готов за употреба не губейки функционалността си. Подложката не изпуска предметите при никаква ситуация. Не се плаши от животни на пътя, остри завои, внезапни маневри, занасяне. Грижи се за дребните предмети така, както коланите се грижат за Вас.

Нано подложките са хигиенични, нетоксични, не се цапат и с две думи казано – безопасен за здравето. Няма нужда от наръчник за употребата му или консултация с лекар или професионалист. Все още не сте сигурни относно подложката?
За вашата сигурност в автомобила си имате ABS, ASR, ESP, и сега подложката.Не сте ли сигурни вече ?
Указания за безопасност: запомнете – не поставяйте подложката, където са монтирани въздушните възглавници на автомобила ви.

Произход : Китай

Вносител: GM

Зареждане...