Барбекю-тиган „EIGER“ Ø28

Код: 22500

252.00 лв.

В наличност
10 ден

top-product

За готвене с ниско съдържание на мазнини, с термоустойчив стъклен капак (Ø 28 см)

Цена: 234 лв
Код: 22 500
Обем: 1.2 л
Тегло: 3.5 кг

Този тиган ще заинтригува всички, които се борят с излишните килограми и контролират нивото на холестерола си. Уникалният дизайн ще Ви позволи веднага да решите три важни задачи:

да премахнете излишната мазнина от ястието,

да го съхраните продължително време горещо,

да прилагате отдавна отхвърленото пържене на храната по абсолютно здравословен начин.

Съхранява ястието горещо:

Тиганът е оборудван със стъклен капак, който приляга плътно към повърхността му и поддържа приготвената храна гореща за по-дълго време. Няма да Ви се налага да претопляте храната няколко пъти,
преди да се съберете на масата. В допълнение, капакът придава на тигана една класическа форма на съд за сервиране.

 

Самият тиган има оригинални сменяеми дръжки, които не се загряват, когато готвите на печката. Те
могат да издържат на температури до 180 ° C. Но ако решите да приготвите нещо във фурна, няма да Ви бъде трудно да ги свалите от тигана.
22500 2

 

Премахва излишните мазнини:

Дъното на тигана е под наклон 10° на едната страна. То е оребрено и е със специални каналчета. Това позволява да се събира мазнината, отделяна при пържене и да се влива в по-широк канал на най-ниското ниво. Това означава, че пърженето ще се осъществява с естествената масленост на продуктите. Вашите продукти ще запазят своята сочност, а излишната мазнина ще можете своевременно да отстраните.

22500 3

И се запържва, и се запича:

Тиганът може да се използва не само за приготвяне на ястия върху различни видове плотове, но също така и във фурната до температура 260° C. Капакът е направен от термоустойчиво стъкло и може да издържа на температури до 180° C. Така че, ако се използва във фурна, ще трябва да се следи температурата, или да се готви без капак.

 

Зареждане...