Джойнт контрол - 60 таблетки

Код: 30066

Пазарна цена: 16.00 лв.  

15.90 лв.

Вие спестявате: 0.10 лв. (1%)
-1%
В наличност
10 ден

Стоп на дискомфорта в ставите!

При поръчка над два броя ползвате безплатна доставка за цялата страна.

Doctor Nature

Състав: Всяка таблетка съдържа глюкозамин сулфат (Glucosamine Sulfate 2KCL) – 300 mg, екстракт от босвелия (Boswellia Serrata 65%) - 100 mg, екстракт от бяла върба – 50 mg.
Dr. Nature препоръчва за подпомагане при: Болки и проблеми в ставите. Оказва благоприятно влияние при скованост в ставите, износване на ставния хрущял, нарушен синтез на синовиалната течност, различни травми и др. Подходящ е при усилено натоварване, тежка физическа работа, спорт и др. Подпомага поддържането на опорно-двигателния апарат.

Действие: D-глюкозамин сулфат – естествен компонент в човешкото тяло, основен градивен елемент при синтезата на колаген и други вещества, отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Благодарение на ниското си молекулно тегло, той прониква изцяло в ставите. D-глюкозаминът се абсорбира почти изцяло в тъканите (степен на абсорбция 98%). Допринася за нормалното производство на синовиална течност и нормалното функциониране на ставния хрущял. Активните вещества в екстракта от босвелия подпомагат за нормалното функциониране на опорно-двигателната система. Притежават мощно антиоксидантно действие, с което подпомагат организма срещу действието на свободните радикали. Действат болкоуспокояващо и противовъзпалително. Бялата върба е дърво, широко разпространено в целия свят. От кората на дървото са извлечени редица съединения, които имат благоприятен ефект върху организма. Един от основните компоненти на екстракта от бяла върба е салицинът – натурално съединение, което допълва действието на глюкозамина и екстракта от босвелия. Действа силно противовъзпалително и намалява болката при множество ставно-артритни проблеми. Бялата върба съдържа още флавоноиди, гликозиди, салицилати и др.

Начин на употреба: 3 пъти на ден по 1 капсула.

Знаете ли, че ...
Причините за възникване на възпалителен процес са свързани с отделянето на така наречените‚ ‘медиатори на възпалението‘‘. Левкотриените са част от тези медиатори, като тяхното производство и отделяне се извършва с помоща на ензима 5–липоксигеназа. Активните вещества в екстракта от босвелия подпомагат за блокиране на ензима 5-липоксигеназа и допринасят за намаляване отделянето на възпалителните фактори. Екстрактът от босвелия блокира и други ензими, участващи във възпалителния процес.

 

Опаковка за 20 дни
Код за поръчка: 30066
Цена: 15.90 лв.

Зареждане...