Серия "Козметично бельо Lytess"

Lytess Shop                                             

correct ceinture

BELT

S/M = 36-42
 XXL = 50-52 

ОБЛИЧАТЕ СЕ И ОТСЛАБВАТЕ!

Внимание до края на месеца безплатна доставка за всички клинове, колани, стринги и бикини. Вижте и отстъпките. До изчерпване на количествата. 

Серията продукти за отслабване, оформяне и стягане Lytess са изработени от козметичен текстил и са допълнени с природ­ната сила на съставките на липозомния антицелулитен гел Coffee skin. Това е оригинално и високо-ефективно решение, осигуря­ващо подходяща и ефективна козметична грижа през цялото де­нонощие.

Компонентите, използвани в продуктите от серията Lytess са прецизно подбрани за най-перфектен резултат. Едновременното действие на микромасаж и козметични компоненти с природен произход гарантират максимален резултат.

Ръкави с антицелулитно действие

Код: 49904

39.90 лв.

Ръкави с антицелулитно и микромасажно действие, с микрокапсули от масло от праскова, червено грозде и зелен чай.

Предлагат се в бял цвят и един универсален размер. Продуктът има антицелулитно действие благодарение на патентованата технология на текстила, която с помощта на вертикални и хоризонтални движения масажира проблемните зони.

Изключителното действие на текстила с два вида структура на тъканта се определя от ефективния масаж през целия ден благодарение на естественото движение на тялото Ви.

Просто облечете ръкава сутрин и в продължение на целия ден микрокапсулите ще действат на Вашата кожа, правейки я гладка и стегната.

Масло от праскова: Овлажнява, омекотява и успокоява кожата, нормализира водния баланс на клетките, подобрява обмяната на веществата, еластичността и тонуса на кожата. 

Масло то червено грозде: Способства стабилизацията на съединителната тъкан, укрепвастените на кръвоносните съдове, намалява умората. Гарантира лекота и тонус на  ожата.

Екстракт от зелен чай: Активно въздейства на мастните клетки, намалявайки обема им. Активно стимулира обмяната на веществата. Прави кожата копринено нежна.

Липозомният антицелулитен гел Coff ee skin спомага за до- пълнително усилване на ефекта от действието на ръкавите, даже след тяхното сваляне. Има овлажняващо и успокояващо дейст- вие, заглажда кожата, стимулира микроциркулацията на лимфата. През деня микромасажът на продукта активира микроциркула- цията, а гелът я поддържа през останалата част от денонощието. Природните компоненти на гела способстват за бързото успоко- яващо и релаксиращо действие на комплекта Lytess.

Употреба: Препоръчва се курс от поне 4 седмици. Сутрин облечете продукта, а вечерта след свалянето му нанесете антицелулитния липозомен гел Coff ee skin.

Поддръжка: Продуктът се пере на ръка или с помощта на ултразвуков уред за пране Sistema при невисока температура на водата. Lytess гарантира съхраняване до 30% на активните ком- поненти след 20-тото изпиране на продукта. При пране не бива да се използват агресивни перилни препарати или избелващи продукти!!!

Това е просто и оригинално революционно решение, базирано на високотехнологичните разработки на лабораториите S.A.R.L. ONIXXA - LYTESS FRANCE.


Повдигащ клин шамп S-M

Код: 49301

49.90 лв.

Клин с отслабващо действие с висока талия и повдигащо, оформящо и отслабващо действие.

Корекция при досег с кожата

Клинът е с висока талия и 6 зони за подсилване и поддръжкав два цвята – слонова кост и черен, в три размера S/M (36/40), L/XL (42/46) и XXL (48/50).

Повдигащият клин за отслабване оформя силуета при пълна дискретност. Той носи успех, без да е ограничаващ, позволява отслабване с 2 номера още щом го сложите. Благодарение на микрокапсулованата му формула вие се възползвате от средство за отслабване, което ще направи видимо и трайно вашия силует по-фин. Клинът е много дискретен и не се забелязва под дрехите ви, но не може да пропуснете уникалния резултат от носенето му – стяга корема, извайва ханша, оформя задните части, моделира бедрата. Всички тези коригиращи действия са благодарение на специалната микромасажираща лента, лентата за оформяне на задните части, широката лента за поддържане, специалната оплетка за постигане на по-фини бедра.

Отслабващото действие на повдигащият клин се гарантира от милионите микрокапсули интегрирани в текстила, съдържащи кофеин и масло от манго.

Кофеинът мобилизира изгарянето на мазнините и прави краката стегнати и тонизирани.

Масло от манго осигурява подхранващ и успокояващ ефект за по-мека и по-добре хидратирана кожа.

Контролираното освобождаване на активните съставки през деня, допълнено с действието на липозомния антицелулитен гел Coffee skin способства за овлажняване, успокояване и изглаждането на кожата, стимулира микроциркулацията на лимфата. Това е от изключително значение за отслабващия ефект на комплекта, защото през деня микромасажа на козметичния текстил е активирал микроциркулацията, а гелът я поддържа през останалата част от денонощието. Природните компоненти на гела способстват за неповторимо успокояващо и отморяващо действие на продукта.

Употреба: 4 последователни седмици – носене в продължение на 6 дни, на 7-я ден се прави почивка. Повдигащият клин Lytess с отслабващо действие се облича след обичайното сутрешно почистване на тялото и се сваля в края на деня, след което в зоните на корема, бедрата и седалището се нанася липозомен антицелулитен гел Coffee skin.

Не е необходим специален масаж или много време за нанасяне на гела, просто намажете и оставете активните съставки да продължат ефекта от микрокапсулите на повдигащия клин.

Спецификата на повдигащия клин позволява той да се носи винаги, когато имате нужда от спешно стягане и визуално оформяне на силуета.

Поддръжка: клинът се пере на ръка или с ултразвуков уред за пране Sistema Silver. Lytess гарантира запазване до 30 % от микрокапсулите на клина до 20-тото ръчно пране. При прането не трябва да се използват агресивни перилни препарати (белина и други).

Резултат: при употребата на комплекта 24 часовата естетична домашна клиника Lytess Coffee skin за 4 седмици (24 дни носене и нанасяне на гел) се намалява обиколката на ханша до 5,5 см и обиколката на бедрото до 3,1 см.

Това е просто и оригинално революционно решение, базирано на високотехнологичните разработки на лабораториите S.A.R.L. ONIXXA – LYTESS FRANCE.


Дълъг антицелулитен клин S-M

Код: 49803

59.90 лв.

ЦВЯТ бежов

Зареждане...