Повдигащ клин шамп S-M

Код: 49301

49.90 лв.

В наличност
10 ден

Клин с отслабващо действие с висока талия и повдигащо, оформящо и отслабващо действие.

Корекция при досег с кожата

Клинът е с висока талия и 6 зони за подсилване и поддръжкав два цвята – слонова кост и черен, в три размера S/M (36/40), L/XL (42/46) и XXL (48/50).

Повдигащият клин за отслабване оформя силуета при пълна дискретност. Той носи успех, без да е ограничаващ, позволява отслабване с 2 номера още щом го сложите. Благодарение на микрокапсулованата му формула вие се възползвате от средство за отслабване, което ще направи видимо и трайно вашия силует по-фин. Клинът е много дискретен и не се забелязва под дрехите ви, но не може да пропуснете уникалния резултат от носенето му – стяга корема, извайва ханша, оформя задните части, моделира бедрата. Всички тези коригиращи действия са благодарение на специалната микромасажираща лента, лентата за оформяне на задните части, широката лента за поддържане, специалната оплетка за постигане на по-фини бедра.

Отслабващото действие на повдигащият клин се гарантира от милионите микрокапсули интегрирани в текстила, съдържащи кофеин и масло от манго.

Кофеинът мобилизира изгарянето на мазнините и прави краката стегнати и тонизирани.

Масло от манго осигурява подхранващ и успокояващ ефект за по-мека и по-добре хидратирана кожа.

Контролираното освобождаване на активните съставки през деня, допълнено с действието на липозомния антицелулитен гел Coffee skin способства за овлажняване, успокояване и изглаждането на кожата, стимулира микроциркулацията на лимфата. Това е от изключително значение за отслабващия ефект на комплекта, защото през деня микромасажа на козметичния текстил е активирал микроциркулацията, а гелът я поддържа през останалата част от денонощието. Природните компоненти на гела способстват за неповторимо успокояващо и отморяващо действие на продукта.

Употреба: 4 последователни седмици – носене в продължение на 6 дни, на 7-я ден се прави почивка. Повдигащият клин Lytess с отслабващо действие се облича след обичайното сутрешно почистване на тялото и се сваля в края на деня, след което в зоните на корема, бедрата и седалището се нанася липозомен антицелулитен гел Coffee skin.

Не е необходим специален масаж или много време за нанасяне на гела, просто намажете и оставете активните съставки да продължат ефекта от микрокапсулите на повдигащия клин.

Спецификата на повдигащия клин позволява той да се носи винаги, когато имате нужда от спешно стягане и визуално оформяне на силуета.

Поддръжка: клинът се пере на ръка или с ултразвуков уред за пране Sistema Silver. Lytess гарантира запазване до 30 % от микрокапсулите на клина до 20-тото ръчно пране. При прането не трябва да се използват агресивни перилни препарати (белина и други).

Резултат: при употребата на комплекта 24 часовата естетична домашна клиника Lytess Coffee skin за 4 седмици (24 дни носене и нанасяне на гел) се намалява обиколката на ханша до 5,5 см и обиколката на бедрото до 3,1 см.

Това е просто и оригинално революционно решение, базирано на високотехнологичните разработки на лабораториите S.A.R.L. ONIXXA – LYTESS FRANCE.

Зареждане...