Тиган (Ø 16 см)

Код: 22506

70.00 лв.

В наличност
10 ден

Описание на продукта: Тиган STONELINE 16 см. код: 22506

Това е най-малкият тиган на STONELINE®. Един малък тиган Ø 16 см, който е напълно подходящ да правите бърза закуска: палачинки, омлети, пържени филийки без никаква мазнина. Или за приготвяне на ястие за един или двама души. 

За първи път в България, ексклузивно за Вас и любимите Ви хора, единствената в света патентована технология за несравнимо вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене с фантастичните съдове STONELINE ® – ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

STONELINE ® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества като приготвената върху истински камък. При това съдовете са изключително здрави, но същевременно много леки и с достъпни цени. 

Тази нова генерация съдове отговаря на изискванията дори и на най-претенциозните любители на Wellness културата за здравословно и диетично приготвяне на храната без мазнини, без загаряне и риск от канцерогени.

STONELINE ® съдовете за готвене са едни от най-продаваните през последните 2 години в света и по прогнози до 2015-та година всяко второ семейство ще приготвя храната си в тях.

И още интересни факти за търговската марка STONELINE ®:
• най-бързо развиващата се търговска марка в света в сферата на продуктите за кухнята;
• най-излъчваната търговска марка в ТВ рекламите;
• марката с най-добри тестови резултати при готвене в живо предаване във Франция и Италия – страните с едни от най-сериозните кулинарни традиции.

Още причини, поради които трябва да изберете STONELINE ® :
• Живот на съдовете STONELINE ® - 25 и повече години; 
• Толкова дълготрайно, колкото камъка, но не толкова тежко; 
• Антиканцерогенно готвене; 
• Приготвяне на храната като върху истински горещ камък /барбекю/ с невероятен вкус и хрупкава коричка; 
• Дъната на съдовете се нагряват равномерно по цялата повърхност; 
• Плавно издигнатите стени на класическите тигани позволяват приготвяне на зеленчукови и месни гозби, както и на всякакви сосове; 
• Достатъчно здрави съдове и не подлежат на никакви външни въздействия („Твърдостта на покритието не отстъпва от твърдостта на Швейцарските Алпи!”); 
• Можете да запазите ястието топло за много по-дълго време; 

Лесна грижа и употреба Само намажете с растителна мазнина преди първата употреба и после можете да готвите без мазнини. Тенджерите и тиганите могат да се почистват в миялна машина, но това рядко се налага, тъй като се мият лесно и бързо на ръка само с вода и гъба (или кърпа).

С какво е уникално каменното покритие на STONELINE ®? Обикновените покрития могат да бъдат надраскани след 5 000 измивания, след това покритието може да се протрие и вие ще можете да видите върху тенджерата или тигана си чистия алуминий. Всички съдове от среден клас издържат максимум до 25 000 драскотини. А покритието на STONELINE ® издържа в най-лошия случай до 50 000, а в по-добри случаи до 100 000 драскотини. Това означава, че съдовете STONELINE ® са 10 пъти по-добри, отколкото съдовете с обикновено покритие. Могат да се мият с голяма лекота, без да е нужно търкане – само под течаща топла вода. В повечето случаи е достатъчно да се избършат с влажна кърпа или кухненска хартия.Прочети повече: http://www.zdravosloven.com/magazin/sudove-za-gotvene/razni/tigan-stoneline-16-sm-kod:-22506-12500.html

Зареждане...