V Bells - рол-он

Код: 906001

Пазарна цена: 14.90 лв.  

9.90 лв.

Вие спестявате: 5.00 лв. (34%)
-34%
В наличност
10 ден

Victoria Bell’s Crystal Deodorant е с революционно нова формула и начин на действие, които трайно и безотказно унищожават бактерията, отговорна за появата на телесната миризма. Deodorant контролира потенето и Ви позволява без никакво притеснение да използвате парфюм, аромата на който няма да се смеси с други миризми.

 • Всеки от нас има желание да се чувства свеж и да не се притеснява от неприятна миризма и изпотяване през целия ден. 
  В стремежа си да задоволят това простичко, но трудно изпълнимо желание, компаниите се надпреварват да предлагат все по-нови и нови технологии в производството на деодоранти. Има обаче един продукт, който безспорно печели това своеобразно състезание – кристалният сух био- продукт Victoria Bell’s Crystal Deodorant. 
  Victoria Bell’s Crystal Deodorant е с революци- онно нова формула и начин на действие, който трайно и безотказно унищожава бактерията, отговорна за появата на телесната миризма.
 • контролира изпотяването;
 • 100 % природен, безвреден за човешкото здраве и околната среда;
 • убива неприятната миризма без да запушва порите;
 • 24 часово действие;
 • безкрайно икономичен - достатъчен за 12 месеца;
 • без аромат,
 • подходящ за мъже и жени;
 • действа незабавно и ефективно;
 • не оставя петна по дрехите. 

  От какво се предизвиква неприятната миризма на тялото?
 • Погрешно е схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас. 

  Как действа Victoria Bell's Crystal Deodorant?
 • Тъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура и изхвърлянето на токсините, не е здравословно да го спираме. 
  Затова с Victoria Bell's Crystal Deodorant нанасяме защитен слой без да запушваме порите, като по този начин създаваме среда, невъзможна за проникването и развитието на бактерията и така премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите. 
  Тъй като природният кристал е без аромат, без притеснение може да го съчетаете с любимия си парфюм. 
  Освен че не позволява потта да се разлага, действа антибактерицидно и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. 
  Може да се ползва освен като деодорант и за почистване на мазна кожа. 

  Защо Victoria Bell's Crystal Deodorant, а не обикновените деодоранти?
 • Познатите ни досега деодоранти са създадени на базата на различни алуминиеви съединения и изкуствено създадени химикали, които проникват през кожата и имат доказано вредно въздействие върху човешкия организъм и могат да предизвикат алергии, обриви, неразположение и др. 
  Новият кристален Victoria Bell’s Crystal Deodorant е съставен от 100% безвредни за организма натурални еко продукти - минерални соли и естествени антиоксиданти. Лесен е за носене и употреба, затова може да го ползвате вкъщи, на работа, на парти, на път или докато спортувате. Освен това Victoria Bell’s Crystal Deodorant е абсолютно безвреден за околната среда и озоновия слой, защото не изпуска CO2 (за разлика от обикновените дезодоранти). 
  В днешното все по-забързано, продължително и напрегнато ежедневие всеки от нас се нуждае от все по-дълготрайна защита. Именно затова революционната формула на Victoria Bell’s Crystal Deodorant Ви предпазва от неприятната миризма цели 24 часа. Оставате свежи и сигурни в себе си, независимо къде сте и какво правите. 
  Victoria Bell’s Crystal Deodorant ще ви помогне да се справите и с друг нежелан за всички ни проблем - следите от деодорант по дрехите. С този кристален деодорант ще забравите за тях, защото той никога няма да остави каквото и да е петънце върху дрехите ви! 

  Начин на ползване:
 • Victoria Bell’s Crystal Deodorant е лесен за употреба и съхранение. Намокрете го съвсем леко и нанесете върху кожата. За максимален ефект се препоръчва използването на деодоранта веднага след къпане – тога ва се нанася на мократа кожа. Victoria Bell’s Crystal Deodorant не изветрява, не губи качествата си ако го забравите отворен и може без проблеми да стои в банята, без да се oвлажни!
Зареждане...