Микрофибърни кърпи

Екологични кърпи за почистване

През последното столетие значително се увеличи използването на химикали и замърсители. Негативните ефекти върху околната среда стават все по-тревожни и ние не можем повече да игнорираме предупредителните знаци на природата.
Ако работим заедно и поемем честно отговорността за нашата планета, ние можем да помогнем и на себе си, и на нашите приятели. Затова искрено Ви каним да се присъедините към семейството на Green Master и да станете част от движението за изграждане на живот с по-добро качество, с по-добра защита на здравето на Вашето семейство и околната среда.
Нашата глобална цел и задължение:
„Да подобрим качеството на живот чрез радикално намаляване употребата на химикали в личната грижа и почистването на дома“.
През последните 50 години световното производство и употреба на химикали се е увеличило значително – били са създадени повече от 80 000 химикала. Замърсяването на въздуха в затворен пространства е сред ТОП 5 от високо рисковите фактори, които влияят върху човешкото здраве в дадена среда. Определението за чистота е да се отстранят всички форми на замърсяване от повърхността, без оставяне на остатъци. Истинската чистота не мирише – ние сме свикнали да усещаме миризмата на почистващи препарати, което измамно ни кара да мислим, че повърхностите са чисти. Green Master Ви предлага най-доброто решение:

Професионална кърпа за прозорец Proffesional Window Cloth-25101

Eco cloths Green Master-last0

  • Кърпата, с която прозорците, огледалата и металните повърхности ще заблестят!

Уникално тънкото влакно и специалния патентован метод на сплитане правят тази кърпа незаменим помощник на всички, които искат да почистват дома и офиса си като професионалисти! Изключително ефикасна за почистване и полиране на стъклени и метални повърхности: прозорци, огледала, витрини, маси, шкафове, кранове, батерии, кристални и стъклени сервизи, екрани на телевизори и друга техника. Повърхностите, избърсани с тази кърпа, ще се замърсяват по-малко и по-бавно, тъй като бактериите, акарите и другите микрооганизми са отстранени над 99, 2%! Важно! Ако повърхността, която ще почиствате, е била обработвана преди това с химикали, трябва да се избърше поне 2-3 пъти с влажна Професионална кърпа за прозорец, за да се отстранят натрупаните пластове препарати. След употреба върху стъклени повърхности не остават власинки!
Професионална кърпа за прозорец Proffesional Window Cloth
0,10 дение
Размер: 40 х 40 см
Код: 25101
Цена: 10.00 лв

 

Професионална универсална кърпа Proffesional Multi-Purpose Cloth

Eco cloths Green Master-last

  • Кърпата, с която ще почиствате всичко като професионалист!

Предназначена за професионално почистване на замърсявания навсякъде в дома, офиса, автомобила, детската градина, училището, университета и навсякъде, където има необходимост! Освен, че премахва замърсявания от всички повърхности в дома, като: шкафове, мивки, кранове, плочки, дръжки на врати и др., кърпата успешно се справя с пресни петна по мека мебел и дрехи, както и за подсушаване и полиране на сервизи за хранене и чаши. Може да се използва и за почистване на грим и замърсявания по лицето, тъй като е изключително мека! Важно! След почистване на тежки замърсявания като мазнина по печката, Ви препоръчваме да я изпирате веднага, за да запази по-дълго свойствата си! След продължителна употреба цветът може малко да потъмнее, но това по никакъв начин не влияе на качеството на почистване на ултрамикрофибърното влакно.
0,10 дение
Размер: 40 х 40 см
Код: 25102
Цена: 10.00 лв

 

 
Кърпа за оптика Optic Cloth Premium

3.90 лв.

   
Универсална кърпа Multi-Purpose Premium - ...

5.00 лв.   4.90 лв.

   
Универсална кърпа Multi-Purpose Premium - ...

5.00 лв.   4.90 лв.

 
 
Универсална кърпа Multi-Purpose Premium - ...

5.00 лв.   4.90 лв.

   
Микрофибърна ръкавичка

5.00 лв.

   
ACT за оптика и очила

8.50 лв.   6.50 лв.

 
 
Микрофибърна кърпа

10.00 лв.   7.70 лв.

   
Професионална кърпа за прозорец Profession...

10.00 лв.   9.90 лв.

   
Професионална универсална кърпа Profession...

10.00 лв.   9.90 лв.

 
 
Комплект универсални кърпи Color Set Premi...

11.90 лв.

   
Комплект универсални гъбки за дома Sponge ...

11.90 лв.

   
ACT универсална

12.00 лв.

 
Зареждане...