Тенджери Stoneline

 

stoneline logo

Ново поколение съдове с каменно покритие

За първи път в България, ексклузивно за Вас и любимите Ви хора, единствената в света патентована технология за несравнимо вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене с фантастичните съдове STONELINE ® – ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

Green Master e ексклузивен представител на STONELINE ® за България.

Само при нас Вие ще намерите уникалните продукти на STONELINE® – незагарящи съдове с каменно покритие, ножове и още полезни аксесоари за кухнята.

Всички артикули са произведени и сертифицирани в Германия с гаранции за най-високо качество.

STONELINE® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества, като приготвената върху истински камък. При това съдовете са изключително здрави, но същевременно много леки и на достъпни цени.

Със STONELINE® можете да си устроите едно истинско барбекю върху алпийски камък директно във Вашия дом!

Тази нова генерация съдове отговаря на изискванията дори и на най-претенциозните любители на Wellness културата за здравословно и диетично приготвяне на храната без мазнини, без загаряне и риск от канцерогени.

 

set

STONELINE® съдовете за готвене са едни от най-продаваните през последните 2 години в света и по прогнози до 2015-та година всяко второ семейство ще приготвя храната си в тях.

И още интересни факти за търговската марка STONELINE ®:

  • най-бързо развиващата се търговска марка в света в сферата на продуктите за кухнята;
  • най-излъчваната търговска марка в ТВ рекламите;
  • марката с най-добри тестови резултати при готвене в живо предаване във Франция и Италия – страните, които имат едни от най-сериозните кулинарни традиции.

С какво е уникално каменното покритие на STONELINE ®:

Обикновените покрития могат да бъдат надраскани след 5 000 измивания, след това покритието може да се протрие и Вие ще можете да видите върху тенджерата или тигана си чистия алуминий. Всички съдове от среден клас издържат максимум до 25 000 драскотини. А покритието на STONELINE® издържа в най-лошия случай до 50 000, а в по-добри случаи до 100 000 драскотини. Това означава, че съдовете STONELINE® са 10 пъти по-добри, отколкото съдовете с обикновено покритие. Могат да се мият с голяма лекота, без да е нужно търкане – само под течаща топла вода. В повечето случаи е достатъчно да се избършат с влажна кърпа или кухненска хартия. Всички съдове имат покритие stonecoating® , което включва наночастици от каменен (скален) прах от Швейцарските Алпи. Точно това ги прави толкова уникални.

layers

 Слоеве на съдовете STONELINE®:

 

Stoneline ® топ покритие
Stoneline ® средно покритие
Stoneline ® базово покритие
Алуминий 3003
Външно силиконово покритие

 

 
Тенджера със стъклен капак (Ø 20 см)

160.00 лв.

   
Тенджера XXL със стъклен капак

270.00 лв.

   
Тенджера със стъклен капак (Ø 24)

227.00 лв.

 
 
Тенджера Beyond със сито-чиния и стъклен к...

230.00 лв.

         
Зареждане...