Загряващ пластир Termo Therapy – 1

Код: GR 51326

4.50 лв.

В наличност
10 ден

Успешно се прилага и при: плексит, менструални болки, болки в коремната област, схващания на врата и др.

Мекият и удобен пластир съдържа природни съставки: желязо, активен въглен, сол и вода. При отваряне на опаковката и отлепяне на предпазния филм, желязото влиза в контакт с кислорода и стартира окислителна реакция, при която се отделя топлина. Пластирът достига оптимално и комфортно за тялото загряване до температура от 40 градуса по Целзий в рамките на 30 минути и продължава да поддържа постоянна температура до 8 часа.
Действие: Загряващият пластир Termo Therapie e терапия с топлина, подпомага за справяне с болки в гърба, мускулите и ставите. Затоплянето подобрява циркулацията и разширява кръвоносните съдове, като гарантира по-добър приток на кръв и съответно кислород и хранителни вещества в клетките, а в същото време има по-добро прочистване от въглеродния двуокис и метаболитните продукти. Претоварените и разтегнати мускули се отпускат и
болката намалява и изчезва.
Начин на употреба: След отваряне на опаковката и отстраняване на фолиото, пластирът се поставя върху суха и чиста кожа, като се залепва плътно. Отстранява се лесно чрез отлепване или намокряне. За най-добри резултати може да се носи в продължение на 8 часа, като в рамките на 24 часа не трябва да се използва повторно загряващ пластир на същото място. Не е подходящ за употреба от деца; при синини, отоци, разранена кожа; при нарушено кръвообращение в следствие на диабет и при бременност. Не трябва да се къса или реже пластира. Ако целостта му е нарушена, не трябва да се поставя.
Опаковката съдържа един пластир за еднократна употреба.

Зареждане...