Златно масло

Код: 51114

21.00 лв.

В наличност
10 ден

Златното масло на д-р Вайндрих съдържа ценни естествени масла от авокадо, жожоба и житни кълнове с витамин Е и F.

Подхранващо масло за всеки тип кожа - след къпане, вземане на душ или солариум. Прави кожата по-стегната и здрава, гладка и еластична. Прониква в най-дълбоките й слоеве- подхранва и овлажнява в дълбочина, подобрява естествената й еластичност и жизненост. Укрепва мускулите и засилва циркулацията. Забавя процеса на стареене, изглажда бръчките и ги прави по - незабележими. Използва се за допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото. Добавя се към маска за коса и заздравява и подхранва косъма. Бързо попива и не оставя мазни и лепкави следи.


- прониква в дълбоките слоеве на кожата - подхранва и овлажнява в дълбочина, подобрявайки естествените и съпротивителни сили и жизненост
- поддържа кожата младолика, еластична и стегната, като същевременно я прави копринено мека и сияеща
- забавя процеса на стареене и преждевременната поява на бръчки
- попива бързо без да оставя мазна и лепкава следа
- за допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото


Препоръки при употреба:
Нанася се с леки кръгообразни движения върху чистото и освежено лице, врата и деколтето, съответно цялото тяло, вместо нощен крем или преди него. Може да се комбинира с Млечен конкрет с екстракт от невен или с гел Алое Вера.


За копринено нежна кожа
Златно масло на аптекаря Dr. Weindricha е особено приятно и подходящо за кожата. Съдържа ценни масла от авокадо, жожоба, пшенични кълнове с витамини Е и F (есенциални мастни киселини) и е предназначено за ежедневни ефикасни грижи за лицето и тялото.


Масло от авокадо - прониква в дълбоките слоеве на кожата и предотвратява нейното изсушаване.
Масло от жожоба - изключително ефикасно в комбинация с маслото от авокадо, прави кожата мека и гладка.
Масло от пшенични кълнове с витамини Е и F - укрепва защитния слой на кожата и поддържа нивото на влага в нея, а хранителните вещества, съдържащи се в това масло подпомагат кръвоснабдяването на кожата и стимулират растежа на тъканите и клетките.

Идеална комбинация за подхранване на суха и увредена кожа. Дарява и красив и копринено нежен, сияещ вид, възвръща и мекотата, гладкостта и здравината. Златното масло забавя процеса на стареене на кожата и предотвратява преждевременната поява на бръчки, а вече появилите се се изглаждат и стават по-незабележими (подходящо е да се комбинира с масло от невен). Прилага се за допълнителни грижи и масаж на лицето и тялото (стимулира циркулацията и укрепва мускулите). Особено се препоръчва след излагане на слънце, солариум – за кадифено мека, гладка и еластична кожа.

 

Количество: 100 ml

Зареждане...