ACG Глутатион – 60 мл спрей

Код: GR 30603.

75.00 лв.

В наличност
10 ден

Американски продукт по революционна нанотехнология!
Препоръчва се като
: Най-мощната вътреклетъчна антиоксидантна и детоксикираща формула!

Американски суперпродукт по революционна нанотехнология!
Най-жизненоважният вътреклетъчен актиоксидант в най- ефективната формула!
Състав: Глутатион(пептидно редуцирана форма), Н-Ацетил цистеин, ацетил л-карнитин, глутамин, алфа липоева киселина, екстракт от магарешки бодил, аскорбинова киселина, дейонизирана вода.
Производител: RNA Results – USA.
Действие: Огромната ефективност на ACG Глутатион се постига чрез спрей технологията. По този начин веществата са разбити до атоми и така се улеснява многократно преминаването им от стомашно- чревния тракт в кръвообращението. Така клетките мигновено се снабдяват с глутатион. ACG Глутатион е еволюция в хранителните добавки с глутатион. Представлява спрей и се приема през устата. Има много приятен вкус и е доказано, от независими лабораторни изследвания, че повишава вътреклетъчните нива на глутатион с над 10 %, само за 7 часа. Изследвано е, че при хората, които рядко се разболяват и са в добро цялостно здравословно състояние, се забелязват високи нива на глутатион, а при болниет хора - ниски. Глутатионът е вид протеин, който естествено се образува във всяка една клетка от човешкото тяло. Благодарение на антиоксидантните си качества глутатионът неутрализира свободните радикали. Намалявайки въздействието на свободните радикали, глутатионът предпазва клетките от увреждане и забавя процесите на стареене. Предпазва клетките от рак.
Допълнително действие: Глутатионът отговаря за транспорта и действието на някои важни витамини като „С“ и „Е“. Подпомага синтеза на различни протеини и е ключов елемент за оптималната работа на черния дроб. Другите съставки в продукта подобряват вътрешноклетъчния метаболизъм и засилват процесите на детоксикация.
Начин на употреба: Препоръчват се 6 впръсквания под езика, два пъти дневно. За терапевтични цели дозата може да се удвои. Не консумирайте храна и течности 2 минути преди, и след прием на продукта.
Основните предимства на на ACG спрямо другите подобни американски продукти на пазара са:
1. Приема се под формата на спрей, с което се достига много по-голяма ефективност.
2. Частиците са с нано размери, тоест са много по-малки в сравнение с конкурентните препарати.
Това гарантира, в пъти, по- бързо усвояване и по-добри резултати.

Опаковка: 60 ml

Зареждане...