Оренда

Оренда символи

Обвити с мистика и легенди, колобрите са част от миналото на Българите. Възприемани като лечители, знахари, посветени или знаещи тайните на Вселената. Магове, притежаващи знание и сила да направляват законите на природата и съдбите на хората. Каквито и да са били, те са владеели силата, наречена Оренда.

ОРЕНДА е древно знание, свързано с Българите, старите руни и Глаголицата. Оренда е Духовен път, Практика, Концентрирано намерение за щастие, Свързване със същността ни от Светлина, Дъхът на Бога. Днес древното знание идва при теб чрез магическата сила на медальоните с Оренда символи. Графичното изображение, което те привлече и хареса, е енергията, от коята имаш нужда и към която се стремиш. Бъди сигурен, че това е 100% правилният избор. Доказва го опитът на всички, които работят със символите Оренда.

Медальоните с Универсалните Оренда символи са 12 вида. Те са изработват ръчно от бижутерска противоалергична сплав и сребро.

Всеки символ е в оригинална опаковка с две книжки: на български и на английски език. Книжката съдържа:

  • кратко пояснение за практика със символите
  • какво е Оренда и какво е Оренда символ
  • геометрията на 12-те символа, техните имена и словесни ключове.
На гърба на опаковката е основното послание на Оренда.

В живота си човек често взима решения, воден от разума, пренебрегвайки вътрешните си усещания или своята интуиция. Гласът на разума и шепотът на интуицията се разминават. Разумът анализира, търси доказателства и логика, обременен от външни влияния, очаквания, представи, нагласи, обществено мнение, среда. Интуицията е инструментът на душата, който ни свързва с истински значимите за нас неща.

Избери своя ОРЕНДА символ, доверявайки се на интуицията си! ОРЕНДА е постигането на връзката с душата, постигането на цялостност. ОРЕНДА символът свързва Универсалната енергия с твоето намерение или желание за промяна. Словесният ключ задвижва силата на съответния символ и осъществява твоето намерение. Медальоните с ОРЕНДА символ са подходящ подарък за теб и за хората, които обичаш.

 
Медальон Orenda - Оренда

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Любов Божествена

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Благословия

39.00 лв.

 
 
Медальон Orenda - Вяра, Любов, Мъдрост

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Любов

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Късмет

39.00 лв.

 
 
Медальон Orenda - Благополучие

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Здраве

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Енергийно балансиране

39.00 лв.

 
 
Медальон Orenda - Изчистване на кармата

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Лекуване на кармата

39.00 лв.

   
Медальон Orenda - Промяна

39.00 лв.

 
Зареждане...