Хидратираща маска BIO 7D 30+ против първите бръчки – 10 g

Код: 91303

6.50 лв.

В наличност
10 ден

Едно саше от 10 g се използва за 2 процедури!

 
Активни съставки
: био хиалуронова киселина, патентован екстракт от стволови клетки на арган, ANTIOX, Kombuchka®, витамин B3, масло от карите (шеа), какаово масло, маслиново масло, глицерин, екстракт от ципа на червено грозде, токоферол (вит. Е). Подходяща за нормална, комбинирана и чувствителна кожа.
Хидратиращата маска предоставя на кожата дълбока хидратация, намалява първите бръчки, стяга кожата, намалява порите на кожата, предпазва мазната кожа от блестене, намалява раздразненията и акнето.

Начин на употреба: Маската се нанася 2-3 пъти седмично върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето. Оставя се да попие. Ако е нанесено повече, отколкото кожата поема за 10-15 мин, може да се отнеме с памучен тампон. Едно саше от маската се използва за 2 нанасяния.
95 % повишаване на хидратацията**
** - Тест InVivo, направен под наблюдението на дерматолог при група от 25 жени, за период от 4 седмици.

Важно! За постигане на най-добър ефект е важно да се използват козметични продукти от една серия, върху една и съща кожа, през един и същ период, съответно с еднакви активни съставки, а не да се смесват продукти на различни производители с различен състав.

 

Код за поръчка: 91303
Цена: 6.50 лв.

Зареждане...