Liquid Crystal Bio Technology 7D

Нова революция в козметиката и грижата за кожата: Синергия между природата и най-новите технологии!

liquid crystal bio technology 7d logo

Новата козметична серия за .лице – Liquid Crystal Bio Technology 7D (био технология на течните кристали 7Д) - е предназначена да задоволи все по-нарастващите изисквания на жените към ефективна козметика с анти-ейдж ефект. Формулите на всички продукти в тази нова серия са на основата на едно от последните постижения на модерните технологии – уникалните течни кристали. За разлика от традиционните кремове, тези на основата на течни кристали могат да се нарекат перфектни, защото тяхната структура е създадена като отражение на структурата на кожата и е в съответствие с нейната физиология.

Основата от течни кристали съдържа напълно съвместими с кожата мембранни липиди, които поддържат естествената й липидна бариера, осигурявайки й дълготрайна хидратация и постепенно освобождаване на активните съставки.
Liquid Crystal Bio Technology 7D – био технология на течните кристали 7Д - е първата подобна серия на световния пазар и е патент на компанията Bielenda, Poland.

Liquid Crystal Bio Technology 7D

е цялостна високотехнологична линия козметика, създадена за борба с бръчките и предназначена да отговоря на нуждите на кожата на жените в различни възрасти (30 +, 40 +, 50 +). Това я прави много подходяща за три различни поколения жени.

 

cosmetic line 30 cosmetic line 40 cosmetic line 50

Есенция на младостта

Колагеново подмладяване

Ефективен пилинг

Модерната и ефективна формула включва активни съставки, избрани в съответствие с нуждите на кожата на всеки етап от живота.

Всички продукти съдържат:
Био хиалуронова киселина – бързо и лесно прониква в кожата, активира фибробластите, които отделят колаген и еластин – двата ключови протеина за здравата и красива кожа. Има силно хидратиращо действие и играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавянето на процесите на стареене – поддържа кожата стегната и гладка.

Патентован екстракт от стволови клетки на арган – Argan Phyto Cell Tec® - иновативен компонент на новото поколение козметични продукти, използван досега само в професионалната козметика. Подпомага възстановяването на стволовите клетки на кожата и стимулира производството на нови клетки.

Според нуждите на кожата в различните възрасти, отделните продукти имат различни допълнителни активни съставки, като биомиметични пептиди, био калций, био колаген, серамиди, витамини, коензим Q10 и различни масла от: арган, карите (шеа), маслина и много други. Всички продукти не съдържат: парабени, изкуствени оцветители, парафинни масла, PEG.

BIO 7D - Модерната и ефективна формула - се бори със седем симптома на остаряването на кожата, за които има проведени дерматологични тестове на кожата на различни групи жени, използвали продуктите в период от няколко седмици, като средната ефективност е повече от 85%.

Изключително добра поносимост от кожата – дори и най-чувствителната кожа приема добре продуктите от серията. Те осигуряват 24-часова хидратация на кожата.

Дневните и нощните кремове са в стъклени бурканчета, а външната опаковка на всички продукти е направена според най-новите маркетингови изисквания за информираност и разпознаваемост на марката.

 
Лифтинг маска BIO 7D 50+ против бръчки – 10 g

6.50 лв.

   
Лосион за след слънце BIKINI - 200 ml

19.50 лв.

   
Хидратираща маска BIO 7D 30+ против първит...

6.50 лв.

 
 
Стягаща маска BIO 7D 40+ против бръчки – 10 g

6.50 лв.

   
Слънцезащитен лосион BIKINI SPF 30 - 150 ml

19.50 лв.

   
Пакет 5 Bielenda 50+

90.00 лв.

 
 
Пакет 4 - Bielenda 40+

90.00 лв.

   
Ревитализиращо мляко BIO 7D 50+ за почиств...

18.00 лв.   16.45 лв.

   
Успокояващ BB крем за лице с екстракт от к...

20.00 лв.   19.90 лв.

 
 
Лифтинг дневен крем BIO 7D 50+ против бръч...

30.00 лв.   29.99 лв.

   
Лифтинг крем за кожата около очите BIO 7D ...

26.00 лв.

   
Успокояващ BB крем за лице с екстракт от к...

20.00 лв.   19.90 лв.

 
Зареждане...