Liquid Crystal Bio Technology 7D

Нова революция в козметиката и грижата за кожата: Синергия между природата и най-новите технологии!

liquid crystal bio technology 7d logo

Новата козметична серия за .лице – Liquid Crystal Bio Technology 7D (био технология на течните кристали 7Д) - е предназначена да задоволи все по-нарастващите изисквания на жените към ефективна козметика с анти-ейдж ефект. Формулите на всички продукти в тази нова серия са на основата на едно от последните постижения на модерните технологии – уникалните течни кристали. За разлика от традиционните кремове, тези на основата на течни кристали могат да се нарекат перфектни, защото тяхната структура е създадена като отражение на структурата на кожата и е в съответствие с нейната физиология.

Основата от течни кристали съдържа напълно съвместими с кожата мембранни липиди, които поддържат естествената й липидна бариера, осигурявайки й дълготрайна хидратация и постепенно освобождаване на активните съставки.
Liquid Crystal Bio Technology 7D – био технология на течните кристали 7Д - е първата подобна серия на световния пазар и е патент на компанията Bielenda, Poland.

Liquid Crystal Bio Technology 7D

е цялостна високотехнологична линия козметика, създадена за борба с бръчките и предназначена да отговоря на нуждите на кожата на жените в различни възрасти (30 +, 40 +, 50 +). Това я прави много подходяща за три различни поколения жени.

 

cosmetic line 30 cosmetic line 40 cosmetic line 50

Есенция на младостта

Колагеново подмладяване

Ефективен пилинг

Модерната и ефективна формула включва активни съставки, избрани в съответствие с нуждите на кожата на всеки етап от живота.

Всички продукти съдържат:
Био хиалуронова киселина – бързо и лесно прониква в кожата, активира фибробластите, които отделят колаген и еластин – двата ключови протеина за здравата и красива кожа. Има силно хидратиращо действие и играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавянето на процесите на стареене – поддържа кожата стегната и гладка.

Патентован екстракт от стволови клетки на арган – Argan Phyto Cell Tec® - иновативен компонент на новото поколение козметични продукти, използван досега само в професионалната козметика. Подпомага възстановяването на стволовите клетки на кожата и стимулира производството на нови клетки.

Според нуждите на кожата в различните възрасти, отделните продукти имат различни допълнителни активни съставки, като биомиметични пептиди, био калций, био колаген, серамиди, витамини, коензим Q10 и различни масла от: арган, карите (шеа), маслина и много други. Всички продукти не съдържат: парабени, изкуствени оцветители, парафинни масла, PEG.

BIO 7D - Модерната и ефективна формула - се бори със седем симптома на остаряването на кожата, за които има проведени дерматологични тестове на кожата на различни групи жени, използвали продуктите в период от няколко седмици, като средната ефективност е повече от 85%.

Изключително добра поносимост от кожата – дори и най-чувствителната кожа приема добре продуктите от серията. Те осигуряват 24-часова хидратация на кожата.

Дневните и нощните кремове са в стъклени бурканчета, а външната опаковка на всички продукти е направена според най-новите маркетингови изисквания за информираност и разпознаваемост на марката.

 
Пакет 4 - Bielenda 40+

90.00 лв.

   
Пакет 5 Bielenda 50+

90.00 лв.

   
Пакет 3 - Bielenda 30+

80.00 лв.

 
 
Хидратиращ дневен крем BIO 7D 30+ против п...

30.00 лв.   29.99 лв.

   
Хидратиращ нощен крем-концентрат BIO 7D 30...

30.00 лв.   29.99 лв.

   
Стягащ дневен крем BIO 7D 40+ против бръчк...

30.00 лв.   29.99 лв.

 
 
Стягащ нощен крем-концентрат BIO 7D 40+ пр...

30.00 лв.   29.99 лв.

   
Лифтинг дневен крем BIO 7D 50+ против бръч...

30.00 лв.   29.99 лв.

   
Регенериращ нощен крем-концентрат BIO 7D 5...

30.00 лв.   29.99 лв.

 
 
Стягащ крем за кожатата около очите BIO 7D...

26.00 лв.

   
Лифтинг крем за кожата около очите BIO 7D ...

26.00 лв.

   
Успокояващ BB крем за лице с екстракт от к...

20.00 лв.   19.90 лв.

 
Зареждане...