Висша колагенна Козметика

Професионална козметика с Патентован Биологично Акитвен Комплекс

Кожата е най-големият орган на човешкото тяло. Нейният външен вид зависи от генетични фактори, влиянието на околната среда, начина на хранене, стрес и др. Тя бързо реагира на протичащите процеси в организма и наред с всичко друго представлява огледало на вътрешното му състояние.

Използването на козметични продукти цели да предпази кожата от вредни външни въздействия, да и предостави градивни елементи за поддържане на обменните процеси и основните баланси в нея.

Но преди всичко основната задача на висококачествената козметика е да се погрижи за забавяне процесита на стареене и бръчкообразуване, ефективно и бързо да нормализира четирите основни баланса на кожата - протеинов, маслен, воден и киселинен (рH).

За първи път в нашите козметични продукти ние използваме патентован биологично активен комплекс, който по уникален начин постига основните цели на козметичното въздействие – забавя процесите на стареене и бръчкообразуване, регулира водния и маслен баланс, нормализира рH на кожата. Патентованият комплекс съдържа основните градивни елементи на кожата, в усвоимо и високоакитвно биологично състояние – колаген, еластин, ДНК, натурална розова вода.

Колагенът, еластинът и ДНК са основните елементи, които изграждат кожата. Процесите на стареене и бръчкообразуване засягат предимно тях и когато се променя морфологията и структурата им, те губят своята еластичност, здравина и естествено състояние. В резултат кожата губи своята свежест и блясък, става отпусната, уморена, появяват се бръчки, петна, кръгове около очите.

Подбрани в синергично съотношение и в максимално усвоима форма, основните компоненти от патентования комплекс гарантират максимална грижа за кожата, ефективно забавят стареенето и бръчкообразуването, изглажат фините бръчки, възстановяват протеиновия скелет на кожата по естествен начин, без да напрягат обменните процеси на клетъчно ниво. Наред с това ефективно хидратират, задържат влагата, регулират мастната секреция и поддържат кожата в идеално състояние.

Използването на Алое Вера добавя билогичен ефект и въздействие - свива порите, регулира мастната секреция, активира регенеративните процеси в кожата, придава и свеж и кадифен вид.

Наред с това ние използваме биологично активни компоненти с природен произход – витамини, природни масла и билкови композиции, които със спецфичното си действие допринасят за регулиране на водния или маслен баланс в кожата, подхранват я с лесно усвоими компоненти, в резултат на което тя възстановява естествената си свежет и красота.

Създадена по най-съвременни технологии, с използване на високоактивни компоненти, козметичната серия VB collagena clinic & Aloe professional е истинско предизвикателство за всеки, който иска да положи грижа за кожата си с видим резултат.

 

 
VB – Почистващ флуид за йонофореза

18.90 лв.   17.20 лв.

   
VB - Ексфолиращ гел за всеки тип кожа – 10...

19.20 лв.   17.40 лв.

   
VB – Тоник за мазна и комбиниран тип кожа

20.35 лв.   18.50 лв.

 
 
VB - Флуид за почистване на грим за всеки ...

20.60 лв.   18.75 лв.

   
VB – Почистващ лосион за суха до нормална ...

20.60 лв.   18.75 лв.

   
VB – Серум за околоочния контур

26.00 лв.

 
 
VB – Lift серум

26.00 лв.

   
VB – Депигментиращ серум

30.00 лв.   26.00 лв.

   
VB - Тотал ефект гел с прополис и чаено дъ...

26.00 лв.

 
 
VB - Биоактивен гел за проблемна и чувств...

26.00 лв.

   
VB – Себорегулиращ крем за мазна и комбини...

26.00 лв.

   
VB – Хидратиращ крем за суха до нормална кожа

26.00 лв.

 
Зареждане...