Професионална кърпа за прозорец Professional Window Cloth

Код: 25101

Пазарна цена: 10.00 лв.  

9.90 лв.

Вие спестявате: 0.10 лв. (1%)
-1%
В наличност
10 ден

Уникална, професионална кърпа за прозорец Proffesional Window Cloth + Гел за почистване на труднодостъпни места Magic Gel!

 

Гарантираме Ви, че ще останете доволни! На 100 % !

 

Ако не Ви хареса с удоволствие ще я приемем обратно!

 

Размер на кърпата: 40 х 40 см – 0,10 дение

 

Кърпата, с която прозорците, огледалата и металните повърхности ще заблестят!

 

Уникално тънкото влакно и специалния патентован метод на сплитане правят тази кърпа незаменим помощник на всички, които искат да почистват дома и офиса си като професионалисти! Изключително ефикасна за почистване и полиране на стъклени и метални повърхности: прозорци, огледала, витрини, маси, шкафове, кранове, батерии, кристални и стъклени сервизи, екрани на телевизори и друга техника. Повърхностите, избърсани с тази кърпа, ще се замърсяват по -малко и по-бавно, тъй като бактериите, акарите и другите микрооганизми са отстранени над 99, 2%!

 

Важно! Ако повърхността, която ще почиствате, е била обработвана преди това с химикали, трябва да се избърше поне 2-3 пъти с влажна Професионална кърпа за прозорец, за да се отстранят натрупаните пластове препарати. След употреба върху стъклени повърхности не остават власинки!

 

Какво е ултрамикрофибър?

 

Историята на микровлакното започва в Япония, преминава през Корея и идва в Европа през Швеция. Най-новите високотехнологични ултрамикрофибърни влакна се произвеждат в Япония и Корея. Ултрамикрофибърът е микрорязано микровлакно с под 0,50 дение, което има триизмерна конструкция с микропространства между прорязаните сегменти, където всъщност се поемат мръсните частици и се абсорбират течностите. Състои се от специално патентован метод на сплитане на микрорязаните микровлакна, като 80% от тях са от полиестер, а 20% – от полиамид. Дебелината на всяко влакно е по-малко от 1/100 от човешкия косъм.

 

Важно за ултрамикрофибъра!

 

Благодарение на своята структура, влакната на кърпата улавят не само видимите, но и невидимите замърсявания. Кърпите отстраняват до 99,2 % от микроорганизмите върху различни видове повърхности, но не ги задържат във влакната, а при изпирането биват отстранявани. Кърпите от ултрамикрофибър имат способността да абсорбират влагата и да почистват замърсяванията десетки, дори стотици пъти по-добре от материи като памук, вълна и дори обикновения микрофибър. След употреба не оставят мръсни и влажни следи по третираната повърхност.

 

Необходима Ви е само вода!

 

• Без химикали!
• Лесно и бързо!
• Спестявате време и пари!
• Високотехнологично корейско влакно!
• Отличен почистващ ефект!
• Не задържат неприятните миризми!
• Ултра-абсорбция!
• Бързо съхнещи!
• Лесно преносими!
• Препоръчват се за употреба от хора с алергии!
• Съхранявате в най-добър вид Вашите мебели и предмети.
• Издържат стотици пранета, когато се използват и почистват правилно.
• Почистването с тези кърпи предпазва от алергии, поради намалената употреба на химикали и свойството на влакната да почистват, но не и да задържат микробите и бактериите.
• Малките неща, които променят начина на почистване из основи!

 

 

 

А за Super Clean Magic Gel вече знае всяко хлапе!

 

Създаден от мек гел материал, със Super Clean Gel лесно премахвате прах, косми и трохи от трудни повърхности и от навсякъде, където е нужно.

 

Почиствате прах и мръсотия от компютърни клавиатури, мобилни телефони и принтери.
Перфектен е за почистване на вътрешността на автомобила.

 
Зареждане...