Smooooth legs

Код: 20810

Пазарна цена: 20.00 лв.  

10.00 лв.

Вие спестявате: 10.00 лв. (50%)
-50%
В наличност
10 ден
НОВА УНИКАЛНА СИСТЕМА 
ЗА ПРЕМАХВАНЕ 
НА НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ

Премахването на нежеланото окосмяване се практикува от векове в почти
всички общества и култури. Начините са били различни на различните места и епохи, но най-често се е прибягвало до бръсненето. Причините също са били различни: медицински (предпазване от инсектициди и възпаления), социални, религиозни и др.

 
Днес гладката кожа е символ на красота, лична хигиена и ни прави по-желани! Според проучванията много мъже също са станали по-суетни и търсят начини за почистване на нежеланото окосмяване.Съвременните методи за обезкосмяване са многобройни – бръснене, кола маска, депилация, лазер, епилация, фотоепилация и други. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци. Изборът на определен начин на обезкосмяване зависи от вашата кожа, вашите изисквания и възможности.

Ако искате да сложите край на:
  • третирането с вредни за кожата кремове;
  • притеснението от малките косъмчета, оставащи след епилация;
  • досадното и болезнено скубане;
  • бръсненето.
Нежеланото окосмяване от крака, подмишници, ръце и лице се премахва бързо и нежно  благодарение на суперфините кристали. Благодарение на Smooooth legs, косъмчетата порастват по-бавно и са видимо по-нежни. Smooth legs e бърз и лесен начин за почистване на нежеланото окосмяване – няколко кръгови движения по посока на часовниковата стрелка и обратно, независимо къде се намирате – вкъщи пред телевизора, в колата на път или имате 10 минути до важна среща!

Продуктът е подходящ, както за жени, така и за мъже.
Зареждане...