Универсална бамбукова кърпа 6 слоя – Multi Level Bamboo 6

Код: 25202

Пазарна цена: 10.00 лв.  

9.90 лв.

Вие спестявате: 0.10 лв. (1%)
-1%
В наличност
10 ден

Универсална бамбукова кърпа 6 слоя Multi Level Bamboo 6

6 слоя от най-високото качество в бамбуковите кърпи! С по-голям размер!

Модел: 25202  

Изключително фино тъканото влакно и специалния патентован метод на сплитане на всеки от 6-те слоя поотделно и помежду им, правят тази кърпа най-добрата сред бамбуковите кърпи за домакинството! Предназначена е за подсушаване, дезинфекциране и почистване на прозорци, кухненски плотове и шкафове, мивки, плочки, мебели, посуда, очила, екрани, подове, стени, грим, играчки.

  Важно! Шестте слоя на кърпата и голямата й повърхност й придават изключителни абсорбционни свойства и я правят една от кърпите с най-силни антибактериални свойства! Подходяща за подсушаване на ръцете в кухнята, а също и за подсушаване на ръцете и лицето в банята!  

Какво и как да почиствате с бамбуковите кърпи:С мокра кърпа: Да миете съдове (тенджери, чинии, тигани, чаши) Да подсушавате и миете плота на кухненската мивка Да миете плочките в кухнята и банята Да почиствате в кухнята шкафове, готварска печка и др Със суха кърпа: Да избърсвате кухненската масата

след хранене Да полирате съдове с цел дезинфекция и премахване на вредни химикали Да забърсвате прах върху мебели Да полирате стъкла, огледала Да бършете мокрите си ръце след работа в кухнята За различните видове сухо и мокро почистване е най-добре да имате и двете кърпи в дома си!  

6 слоя 

Размер: 36 х 36 см

Зареждане...