Универсална бамбукова кърпа 8 слоя – Multi Level Bamboo 8

Код: 25201

8.50 лв.

В наличност
10 ден

Универсална бамбукова кърпа 8 слоя Multi Level Bamboo 8 


Размер 24 х 24 см. 8 слоя 


Предим ства на кърпите от 100 % бамбуково влакно Green Master®: 
Необходима Ви е само вода! 
Без химикали! 
Лесно и бързо! 
Спестявате време и пари! 
Високотехнологично корейско влакно! 
Отличен почистващ ефект! 
Не задържат неприятните миризми! 
Ултра-абсорбция - попиват 3 пъти повече! 
Бързо съхнещи! 
Лесно преносими! 
Препоръчват се за употреба от хора с алергии! 
Издържат стотици пранета, когато се използват и почистват правилно. 
Почистването с тези кърпи предпазва от алергии, поради намалената употреба на химикали и антибактериалните свойства на влакната. (Бамбуковата тъкан съдържа естествени съставки: зелен пектин, аминокиселини, витамин Е, бамбуков мед, които овлажняват и изглаждат кожата и предотвратяват нейното стареене, а също така възстановяват енергийния й баланс). 
Екологично чисти и безопасни за здравето кърпи, не съдържат в състава си никакви добавки на други синтетични материали и примеси. 8 слоя от най-високото качество в бамбуковите кърпи! Изключително фино тъканото влакно и специалния патентован метод на сплитане на всеки от 8-те слоя поотделно и помежду им, правят тази кърпа най-добрата сред бамбуковите кърпи за домакинството!Пре дназначена е за подсушаване, дезинфекциране и почистване на прозорци, кухненски плотове и шкафове, мивки, плочки, мебели, посуда, очила, екрани, подове, стени, грим, играчки.Важно! Осемте слоя на кърпата й придават изключителни абсорбционни свойства и я правят една от кърпите с най-силни антибактериални свойства! Подходяща за избърсване на ръце, тъй като, освен че добре подсушава, обира допълнително и остатъчното замърсяване по ръцете от химикали или храни! За различните видове сухо и мокро почистване е най-добре да имате и двете кърпи в дома си!   Какво и как да почиствате с бамбуковите кърпи: 
С мокра кърпа: 
Да миете съдове (тенджери, чинии, тигани, чаши). Да подсушавате и миете плота на кухненската мивка. Да миете плочките в кухнята и банята. Да почиствате в кухнята шкафове, готварска печка и др. Със суха кърпа: 
Да избърсвате кухненската масата след хранене. Да полирате съдове с цел дезинфекция и премахване на вредни химикали. Да забърсвате прах върху мебели. Да полирате стъкла, огледала. Да бършете мокрите си ръце след работа в кухнята. Предимства на кърпите от 100 % бамбуково влакно Green Master®:

Зареждане...