Тенджери Stoneline

 

stoneline logo

Ново поколение съдове с каменно покритие

За първи път в България, ексклузивно за Вас и любимите Ви хора, единствената в света патентована технология за несравнимо вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене с фантастичните съдове STONELINE ® – ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

Green Master e ексклузивен представител на STONELINE ® за България.

Само при нас Вие ще намерите уникалните продукти на STONELINE® – незагарящи съдове с каменно покритие, ножове и още полезни аксесоари за кухнята.

Всички артикули са произведени и сертифицирани в Германия с гаранции за най-високо качество.

STONELINE® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества, като приготвената върху истински камък. При това съдовете са изключително здрави, но същевременно много леки и на достъпни цени.

Със STONELINE® можете да си устроите едно истинско барбекю върху алпийски камък директно във Вашия дом!

Тази нова генерация съдове отговаря на изискванията дори и на най-претенциозните любители на Wellness културата за здравословно и диетично приготвяне на храната без мазнини, без загаряне и риск от канцерогени.

 

set

STONELINE® съдовете за готвене са едни от най-продаваните през последните 2 години в света и по прогнози до 2015-та година всяко второ семейство ще приготвя храната си в тях.

И още интересни факти за търговската марка STONELINE ®:

  • най-бързо развиващата се търговска марка в света в сферата на продуктите за кухнята;
  • най-излъчваната търговска марка в ТВ рекламите;
  • марката с най-добри тестови резултати при готвене в живо предаване във Франция и Италия – страните, които имат едни от най-сериозните кулинарни традиции.

С какво е уникално каменното покритие на STONELINE ®:

Обикновените покрития могат да бъдат надраскани след 5 000 измивания, след това покритието може да се протрие и Вие ще можете да видите върху тенджерата или тигана си чистия алуминий. Всички съдове от среден клас издържат максимум до 25 000 драскотини. А покритието на STONELINE® издържа в най-лошия случай до 50 000, а в по-добри случаи до 100 000 драскотини. Това означава, че съдовете STONELINE® са 10 пъти по-добри, отколкото съдовете с обикновено покритие. Могат да се мият с голяма лекота, без да е нужно търкане – само под течаща топла вода. В повечето случаи е достатъчно да се избършат с влажна кърпа или кухненска хартия. Всички съдове имат покритие stonecoating® , което включва наночастици от каменен (скален) прах от Швейцарските Алпи. Точно това ги прави толкова уникални.

layers

 Слоеве на съдовете STONELINE®:

 

Stoneline ® топ покритие
Stoneline ® средно покритие
Stoneline ® базово покритие
Алуминий 3003
Външно силиконово покритие

 

 
Тенджера със стъклен капак (Ø 20 см)

160.00 лв.

   
Тенджера със стъклен капак (Ø 24)

227.00 лв.

   
Тенджера Beyond със сито-чиния и стъклен к...

230.00 лв.

 
 
Тенджера XXL със стъклен капак

270.00 лв.

         
Зареждане...