Царски Билки

Нека храната бъде вашето лекарство, а лекарството - вашата храна!

Всички продукти от серията "Царски билки" представляват гъсти течности. Те се приемат на гладно, разтворени в 50 мл. чиста вода, сок, негорещ чай или друга течност.

carski bilki

100% Натурален продукт с мощно биологично действие                            
1. Натурални съставки от сертифицирани български планински райони.
2. Много ефективна формула по оригиналната рецепта на маг.фарм.Н.Мангалджиев, съчетала най-добрите традиции на родното билко- и природолечение и съвременните технологии.
3. Синергия на съставките - рецептата е основана на изключително силната комбинация – мед и билки. Всеки един продукт от серията Царски билки съдържа пчелен мед, екстракти от Златен корен (Rhodiola rosea) и други билки, в зависимост от предназначението му. За тази серия от Програма за здравето е избрана течната форма на продукта, която е предпоставка за изключително добрата му усвояемост.
4. Медът е високоенергиен продукт - източник на бързоосвобождаваща се енергия и лесноусвоими въглехидрати. В него се съдържат около 100 различни полезни за организма компоненти: глюкоза, фруктоза, витамини, ферменти, както и минерални, хормонални, антибактериални и други ценни вещества. Той е лесно смилаем от организма и на децата, и на възрастните.
5. С екстрактите от Златен корен се опитваме да възстановим връзката на българина с най-силния природен биоенергетизатор на нашия род – онази удивителна „разаяна“, която е била привилегия само на духовните и светските водачи на българските племена във времената на възход и падение - „Златният корен на древните българи“. Тази билка е намерила подходящи условия за приспособяване в днешните ни земи и е мощна сила в борбата на хората с проблемите на човешкото здраве в съвременните условия на живот. Розова родиола (Rhodiola rosea) или „златен корен“ се прилага от древни времена в народната медицина като средство,
премахващо умора, повишаващо работоспособността, при малокръвие, импотентност, фригидност и др. По механизма си на действие се отнася към енергетиците – разширява собствените биохимически и функционални резерви на организма.
6. . Спазване на всички международни и европейски стандарти за производство, с атрактивен дизайн на опаковката и максимална защита от вредното въздействие на околната среда.
7. Изключително добре подбран асортимент от 15 продукта, които са подходящи за подпомагане и подобряване на дейността на всички органи и системи на човешкото тяло.
8. Изключително конкуретни цени.
 

 
Царски билки – Златна Формула

22.50 лв.

   
Царски билки – За Жената

22.50 лв.

   
Царски Билки DETOXIN

22.50 лв.

 
 
Царски билки – За Мъжа

22.50 лв.

   
Царски билки – За Детето

22.50 лв.

   
Царски билки – За Опорно–двигателната Система

22.50 лв.

 
 
Царски билки – За Дихателната Система

22.50 лв.

   
Царски билки – За Имунната Система

22.50 лв.

   
Царски билки – За Храносмилателната Система

22.50 лв.

 
 
Царски билки – За Съня

22.50 лв.

   
Царски билки – За Истинско Удоволствие

22.50 лв.

   
Царски билки – За Нервната Система

22.50 лв.

 
Зареждане...